Nagy nyereség a Bet365 és bettingtips7.com

Szóval ha Ön egy nagy sportrajongó, és meg akarja találni a megfelelő helyet, ahol tudjon fogadni az interneten, de nem tudja eldönteni, mert sok a választás, sok a fogadó iroda. Hát ne keressen tovább.

A több mint 500.000 fogadások egy hét alatt, a bet365 volt első számú internetes szerencsejáték-társaság 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben. Bet365 a világ vezető fogadó irodája. Lássuk, miért Bet365 kínálja a legjobb fogadási tippeket.

Miért Bet365?

2000-ben megalakult és az évek során Bet365 nagy nevet szerzett magának. Bet365 több mint 17 különböző nyelven elérhető a honlapjukon. Rengeteg szolgáltatást kínálnak , náluk van a legnagyobb kezdő bónusz a szakmában. Bet365 lényegében az első számú szolgáltató a fogadási üzletágban.

Bet365 kínál több mint 30 különböző sportágat a saját honlapján. Ezek: amerikai foci, baseball, kosárlabda, ökölvívás, teke, tenisz, futball, agárverseny, síelés, jégkorong, NASCAR, golf, stb

Ezek rangos sportesemények a világ minden tájáról. A Bet365-el fogadhat szinte minden ligai és bajnoksági sport mérkőzésekre I sport eseményekre szerte a világon. Ez magában foglalja a női sport és ifjúsági versenyeket is.

Minden játéknak van széles fogadási választéka. A Bet365-nél nagyobb téttel tud fogadni, mint a legtöbb bukmékereknél. Bet365 széles engedmény kínálata. Emellett lehetővé teszik a megfelelő méretű fogadások, amit a legtöbb fogadóiroda nem járul hozzá.

A nagyszerű felhasználói felület fogadási tippeknek

A Bet365 új és továbbfejlesztett interaktív platformja már sok elégedett felhasználó megdicsérte. Betöltési sebessége ismét nagyon hatásos, a betöltési idő körülbelül 2 másodperc, ami nagyon jó eredmény.

Minden fogadásra alkalmas sport szerepel a bal oldalon. A jobb oldalán könnyen látható minden egyes kiválasztott sportot. Az új technológia használatával, Bet365 képes kezelni több ezer adatot, változtatva azokat másodpercenként. Azzal együtt az oldal feltöltődik 2 másodperc alatt,

Bet365 képes adni az ügyfelek a folyamatos, jelen idejű információkat. Ez a kéz a kézben jár a nagy mennyiségű ügyfél adatok állandó kezelésével. A legjobb dolog a Bet365-nél, amit a fogadásai iroda nyújt ügyfeleik számára, ez az in-play funkció.

Több mint 90% a felhasználótól rendszeresen használja a Bet365 in-playt. Több kutatás arra a következtetésre jutott, hogy a Bet365 rendelkezik a legnagyobb in-play csomag a piacon és amely található az Interneten.

Ahhoz, hogy Ön tudja ezt a funkciót használni a Bet365-ben, mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson a „live in-play“ gombra a felső navigációs sávban a bal oldalon.

Az egyik legjobb tulajdonsága hogy lehetősége van, válogatni és görgetni az események között és kiválasztani a “kedvenceket”. Ezt megteheti úgy hogy kattintson a csillagra az adott sporteseményre és az meg fog jelenni. Megteheti ezt, kattintson a csillag mellett minden piacon és meg fog jelenni a „kedvencek“ listában. Maga az in-play is élő eredmények, amelyek azonnal megtekinthetők élőben.

Különböző statisztika egy kattintásra vannak, így a fogadási élmény sokkal élvezetesebb és kevésbé stresszes. Néhány esemény is azt a lehetőséget kínál, amelynek segítségével megtekinthetik őket élőben. Live streaming szolgáltatás széles skálában kínálja a sportesemények. Ön is tud ezeket az eseményeket követni élőben a Bet365.

Önnek csak ki kell választani egy fogadható sport eseményt, ennek minimum fogadási tétele 1 £ a bet365 számlájára. Mindaddig, amíg van legalább 1 £, a szolgáltatás továbbra is elérhető az Ön számára.

Ügyfélszolgálat

17 különböző nyelven és több mint 1.500 alkalmazottal, Bet365 rendelkezik az egyik legjobb ügyfélszolgálati rendszerrel a fogadói iparban. Ezt újra és újra megerősítik a vásárlói visszajelzések

Elegáns és hatékony, a Bet365 ügyfélszolgálat azonnal reagál a felmerülő problémákra vagy kérdésekre. Az ügyfél kaphat választ a fogadási szabályokról, a fizetési lehetőségekről, stb. – telefonon, chaten vagy emailen keresztül.

Promóciók és bónuszok

Ennek egyik oka, hogy a Bet365 mind a világ vezető bukmékerje rengeteg promócióival áll az ügyfelek előtt. A honlapon főleg a sport és azon belül a futball van középpontban.

Ezek az akciók közé tartozik a pénz-visszafizetési garancia, 100% európai labdarúgási bónusz stb. Azokon belül furat sorsolási bónusz különösen érdekes. Alapvetően azt állítja, hogy ha ráfogadunk egy labdarúgó mérkőzésre és ennek döntetlen lesz a végeredménye, akkor visszakapja a pénzét.

Ennek alapja az a tény, hogy egy futball rajongó soha nem élvezi igazán egy meccset, ha döntetlen. Röviden – ha ez a meccs „unalmas“ volt, akkor a rajongó visszakapja a pénzét. Hát nem király ez? Egyéb promóciók kiterjednek a ló és agarak versenyekre, valamint minden amerikai sportra, beleértve MLB, NBA, NFL, NCAAF, és NCAAB.

De a legnépszerűbb promóció minden kétséget kizáróan, ez hogy lehet megszerezni 200 £ bónuszként. Ez a legnagyobb bónusz a fogadási iparban. Ez nem lesz jobb, mint ez.

Önnek tudnia kell, hogy csak akkor megkaphatja a bónuszt, amikor nyit egy számlát a Bet365-nél £ 10 és £ 200-közötti összeggel. A bónusz attól függ, hogy mekkora a betét – minél nagyobb a betét, annál nagyobb a bónusz.

Annak érdekében, hogy megkaphatja a betét mellett a bónuszt is, meg kell fogadni a betét összeggel plusz a bónusz összege – három alkalommal. Nem számít, hogy a fogadást megnyerte, vagy elveszítette, akkor is megkapja a bónuszt.

Bet365 számos módot kínál, hogy letétbe helyezze vagy igényelje vissza a pénzét. Elfogadja majdnem minden bank és hitelkártya típust. A tranzakcióknál, a banki átutalásnál, és a check betéteknél nem számol semmilyen további díjakat.

Végül, mint a többi bukmékerek Bet365-nél sokkal rövidebb a kifizetési idő. Bet365 mi9ndig van jó néhány ingyenes tipp versenyekre, előnyben mind az új, mind a régi ügyfelek. Ez nem is számít, hogy tele vagy üres a számlája egyenlege.

Sőt, a felhasználók visszajelzései megerősítik, hogy a Bet365-nek van az egyik legszélesebb választék a futball fogadási piacnál. Bet365 Ázsiai hendikep piacokon rendszeresen adnak ki fogadási tippeket, csakúgy, mint az ingyenes fogadásoknál.

Alapvetően Bet365 a legjobb, és ami még fontosabb, az egyik legbiztonságosabb fogadóiroda az iparágban. A nyertes fogadások kifizetésre késedelem nélkül kifizetik.