Këshillat më të mira për vënien e basteve – fitime të mëdha me Bet365 dhe bettingtips7.com

Për shembull, ju jeni adhurues i madh i sportit dhe doni të gjeni vendin e saktë për baste online, por nuk mund ta bëni zgjedhjen – ka aq shumë bookmakera. Tani mos hezitoni.

Me 500 mijë baste për javë Bet 365 është shpallur për kompaninë e internetit numër një për vitin 2010, 2011, 1012 dhe është bookmakeri më prijës në botë. Le të shikojmë pse Bet365 ofron këshillat më të mira për baste.

Pse ta zgjedh bet365?

E themeluar në vitin 2000, gjatë vjetëve kompania Bet365 ka punuar për imazhin e vet më të mirë. Në faqen e saj të internetit ajo ofron mundësi për zgjedhjen e 17 gjuhëve të ndryshme. Përveç kësaj ofron shumë mundësi dhe bonusin më të madh fillestar në këtë biznes. Në fakt Bet 365 është numër një në biznesin me bastet.

Bet365 ofron në ueb-sajtin e vet më se 30 seksione të ndryshme sportive. Këto seksione përfshijnë: futboll amerikan, bejsboll, basketboll, boks, bouling, tenis, futboll evropian, gara me zagarë, ski, hokej mbi akull, NASCAR, golf etj.

Këto seksione sportive gjithmonë përfshijnë një radhë ngjarjesh sportive, të cilat zhvillohen në mbarë botën. Me Bet365 gjithmonë mund të vini baste për çdo ligë apo sport në dispozicion. Përfshi edhe sportet për gra dhe garat për të rinj.

Çdo një lojë ka një shtrirje të gjerë tregtare, prej së cilës mund të zgjidhni. Me Bet365 mund të përdorni baste më të mëdha , sesa me bookmakerat e tjerë. Bet365 ofron një gamë të gjerë koncesionesh. Përveç kësaj këtu lejohet një madhësi e mirë të basteve – diçka, të cilën shumica e bookmakerave nuk e pranojnë.

Interface i shkëlqyer me këshilla për bastet

Shumë përdorues të kënaqur shprehën mendimin e tyre për platformën e re e të përsosur interaktive të Bet365. Dihet se shpejtësia e saj e ngarkimit është mbresëlënëse – koha për ngarkim në çdo një treg është rreth 2 sekonda.

Të gjitha sportet, për të cilat mund të vihen baste, janë shënuar në anën e majtë. Në anën e djathtë mund lehtësisht t’i shikoni koeficientet për secilin sport. Duke përdorur teknologjitë e reja, Bet356 mund të përpunojë çdo një sekondë mijëra ndryshime të të dhënave. Përveç kësaj vonesa në shfaqjen e të dhënave është më pak se dy sekonda.

Bet365 mund t’u ofrojë klientëve të vet një fluks të vazhdueshëm të informacionit në kohën reale. Kjo shkon dorë për dorë me pranimin dhe njëkohësisht përpunimin e përhershëm të sasive të mëdha të të dhënave të klientëve. Më e mira e Bet365 është funksioni “in-play”, të cilin ua ofron klientëve të vet.

Më se 90% të tregjeve, në të cilat keni akses në Bet 365 janë in-play. Analizat suplementare treguan se Bet365 disponon pakon më të madhe të tregjeve dhe koeficienteve in-play, të cilat mund t’i gjeni online.

Po të doni të hyni në seksionin in-play të Bet365, gjithçka që duhet ta bëni është të klikoni mbi “live-in-play” në pjesën e majtë të shiritit të navigacionit.

Një nga funksionet më të mira këtu është mundësia për shtimin dhe përjashtimin e ngjarjeve në seksionin “Të preferuarat”(favorites). Mund ta bëni këtë duke klikuar mbi yllin pranë çdo një tregu dhe ai do të shfaqet në listën tuaj “të preferuarat”. Seksioni in-play gjithashtu përfshin rezultate, të cilat mund të shihen menjëherë, në kohën reale.

Statistikat e ndryshme nga të gjitha ngjarjet ndodhen në distancë vetëm një klik – diçka që i bën bastet më të këndshme dhe më pak stresuese. Disa prej ngjarjeve e kanë mundësinë për transmetim online. Shërbimi për streaming online ofron një larmi të madhe të ngjarjeve sportive. Mund t’i ndiqni këto ngjarje live në Bet365.

Kushti i vetëm për ju është që të keni të paktën me 1 paund britanik në llogarinë tuaj në Bet365. Po të keni 1 paund britanik, ju do të keni akses në shërbim.

Ndihma për klientët

Me sajtin e vet në 17 gjuhë dhe me më se 1500 nëpunës Bet365 është një nga sistemet më të mira për shërbimin e klientëve në këtë fushë. Kontakti me klientët dhe opinioni i tyre vazhdimisht e tregojnë këtë.

Shërbimi i sjellshëm dhe efektiv i klientëve, i ofruar nga Bet365 mund ta zgjidhë secilin problem. Ekipi i Bet365 për shërbimin e klientëve mund t’ju japë përgjigje me anë të funksionit çat. Nëpunësit e ekipit me kënaqësi do t’ju ndihmojnë për sqarimin e rezultateve, rregullave për baste falas, mundësive të pagimit e kështu me radhë.

Promocionet dhe bonusat

Një nga shkaqet, për të cilat Bet365 është bookmakeri prijës në botë është pakoja e tij e promocioneve. Sajti ofron promocione të ndryshme, drejtuara më shumë ndaj sportit që shikohet me vëmendje më të madhe – futbollit.

Këto promocione përfshijnë kthimin e parave kur rezultati është 0:0 (bore draw money back), 100% bonus për futbollin evropian etj. Bonusi për barazi 0:0 është shumë interesant. Zakonisht kjo do të thotë se po të vini bast për një ndeshje futbolli, e cila është “e mërzitshme” mund t’i ktheni prapa parat tuaja.

Është kështu sepse një tifoz i futbollit kurrë nuk është i kënaqur me një ndeshje që përfundon me barazi. Domethënë, po të vini bast për një ndeshje “të mërzitshme”, atëherë do t’i merrni prapa parat tuaja. Kjo është shumë e mirë, apo jo? Promocione të tjera ka për garat me kuaj, garat me zagare, të gjitha sportet amerikane, përfshi MLB, NBA, NFL, NCAAF dhe NCAAB.

Por promocioni më i njohur me siguri është ai për 200 paundë britanikë. Ky është bonusi më i madh, të cilin mund ta merrni. Është bonusi më i madh në industrinë e basteve. Nuk mund të merrni diçka më të mirë.

Për ta marrë këtë bonus, ju vetëm duhet të krijoni një llogari në Bet365 dhe të depozitoni mes 10 dhe 200 paundë britanikë. Bonusi është në varësi prej depozitës – sa më shumë para depozitoni, aq më i madh do të jetë bonusi. Për të tërhequr depozitën bashkë me bonusin, ju duhet të vini bast me depozitës, plus shumën e bonusit – dmth. tri herë më shumë. Nuk është me rëndësi a basti është fitimprurës apo jo, ai do të pranohet.

Bet365 ofron disa mënyra për depozitimin e tërheqjen e parave. Sajti pranon pothuaj të gjitha llojet e kartelave debiti dhe kredie. Përveç kësaj mbi transaksionet tuaja, transferimet bankare dhe kontrollimin e deponimeve nuk vihen taksa suplementare.

Dhe në fund – në krahasim me bookmakerat e tjerë Bet365 paguan shumat në afate shumë të shkurtra. Bet365 sponsorizon gara të ndryshme falas në kushte të mira, siç për klientët e rinj, kështu edhe për klientët e vjetër. Bile nuk është me rëndësi çfarë është saldoja e llogarisë suaj.

Përveç kësaj kontakti me klientët pohon se Bet365 disponon me një nga seleksionimet më të mëdha për baste futbolli. Sipas entuziastëve bastet në tregun e handikapit aziatik, të cilat ofrohen nga Bet365, janë të pakalueshme, sepse rregullisht jepen baste falas.

Në përgjithësi Bet365 është bookmakeri më i madh, por më e rëndësishmja është se ai është më i sigurti në këtë fushë. Bastet paguhen pa vonesë dhe ju do të mund të tërhiqni parat tuaja pa shqetësime.