Historia e sajtit për baste online – merrni gjithashtu ofertat më të mira të bet365

Ka shumë sajte për baste online? Sot është e vështirë që të gjeni një sajt të mirë për baste online. Po të filloni të shfletoni sajtet për baste online, do të shikoni se rezultatet e kërkimit janë më shumë se 3 miliona. Po të keni aq shumë mundësi, se si të zgjidhni? Çfarë të themi për Bet 365? Me bonus ofertat e famshme të Bet365 ju detyrimisht do të merrni rezultate të mira për bastet tuaja.

Bet365 është një sajt i njohur për baste online, të cilit mund t’i besohet. Ndryshe nga shumë sajte të tjera për baste, Bet365 ofron një gamë të gjerë shërbimesh të lidhura me bastet. Është koha për të kuptuar më shumë për mundësitë më të mira të Bet 365. Le të shpresojmë se kjo është lista e vetme me sajte online për baste, të cilën do ta nevojiteni ndonjëherë ta lexoni.

Historia e Bet365

Bet365 është një biznes familjar. Është themeluar gjatë vitit 2000 nga Denise Coates. Mirpo historia e Bet365 nuk fillon në vitin 2000. Në vitin e largët 1974 i ati i Denise – Peter Coates u bë pronari i një zinxhiri të pikave për baste.

Pasi u diplomua në kolegj, Denise u bë menaxhere e këtyre pikave. Në vitin 2000 ajo vendosi të ndryshojë nivelin e biznesit. Në praktikë Denise vendosi të ofrojë shërbime online për baste.

Ajo mori këtë vendim për ofrimin e shërbimeve online kur mori vesh, se interneti fiton një popullaritet gjithnjë e më të madh. Atëherë Denise kuptoi se ka nevojë për ofrimin e shërbimeve online për baste. Për këtë arsye ajo vendosi të përpunojë një platformë online për baste sportive. Që atëherë Bet365 u bë një nga kompanitë më respektuara dhe me ndikim më të madh për baste online.

Zgjerimi i Bet365

Pas nisja e suksesshme e shërbimit për baste gjatë vitit 2001 Bet365 u zgjerua me ritme të shpejta. Pavarësisht nga konkurrenca e stërmadhe në industrinë e basteve Bet365 vazhdon të tërheqë klientë në kushtet e rritjes së përhershme të koeficienteve të basteve sportive.

Ky sukses është rezultat i faktit se Bet365 ofron një gamë të gjerë të shërbimeve online. Ndryshe nga konkurrentët e vet, Bet365 u ofron klientëve që të vënë baste për ngjarje sportive që janë më pak të njohura. Një avantazh tjetër i madh është se Bet365 ofron pika të vërteta për baste live.

Ja pse kompania është një hap përpara konkurrentëve. Njerëzit mendojnë se Bet365 është një kompani e besueshme. Shërbimet e tjera online për baste menaxhohen nga pronarë të panjohur dhe nuk disponojnë pika reale për baste live. Pas disa vjetësh të zhvillimit të suksesshëm në industrinë e basteve online pronarët e Bet365 shkonin edhe më tej.

Në vitin 2004 Bet365 nisi një shërbim ueb në disa gjuhë të ndryshme. Përveç kësaj Bet365 u dha mundësi klientëve të depozitojnë paratë e tyre në disa valuta. Kështu pronarët e Bet365 tërhoqën më shumë klientë nga tërë bota.

Përveç kësaj ofrohen gjithnjë e më shumë mundësi për baste. Bet365 filloi të ofrojë lojëra të tjera të fatit dhe lojëra casino, poker online dhe bingo. Më në fund, në vitin 2005 pronarët e Bet365 vendosën të shesin pikat e basteve dhe pjesën më të madhe të të ardhurave e investuan në biznesin e lojërave të fatit.

Pronarët e Bet365 investonin fitimet në përmirësimin e sajtit të vet dhe në inovacionet më të reja për ueb shërbime. Bet365 organizuan fushata të stërmëdha të marketingut. Ata reklamohen kryesisht në kanalet televizive gjatë kohës së ndeshjeve të futbollit. Kjo strategji e marketingut u bë shumë e suksesshme.

Shërbimet bonus të Bet365

Bastet online sportive

Një nga shërbimet kryesore të ofruara nga Bet365 është kryerja e basteve online live. Kështu përdoruesit mund të vënë baste për lojëra të ndryshme sportive. Përveç për sportet më të njohura si futbolli amerikan dhe evropian, basketboll, bejsboll dhe tenis, Bet365 ofron baste për lojëra dhe liga më pak të njohura.

Bet365 u jep mundësi përdoruesve që të bëjnë baste në disiplina si gara me kuaj, kriket, bouling, çiklizëm, boks, sporte motorike etj. Përveç kësaj Bet 365 ofron live më se 50 mijë ngjarje sportive për vit.

Cazino online

Përveç shërbimeve për baste sportive bet365 u ofron klientëve të vet një gamë të gjerë të lojërave online. Këto janë lojërat e ndryshme kazino. Përdoruesit mund të luajnë me letra, makina slot, lojëra mbi tavolinë, xhakpot e akoma shumë të tjera.

Përdoruesit mund të zbaviten duke luajtur blackjack, roulette, baccarat, lojëra me zare.

Poker online

Salla për poker e Bet365 është një nga sallat më të mëdha për pker në botë. Konsumatorët kanë mundësi të luajnë poker live me lojtarë nga tërë bota. Përdoruesit bile mund të luajnë poker në turne live.

Shërbimet e tjera

Bet 365 u ofron klientëve të vet mundësi të ndryshme për bonusa. Bet365 do t’i ofrojë bonus 5 euro secilit lojtar të ri të pokerit, pa nevojë për depozita apo kode promocionale. Përveç kësaj Bet365 u ofron përdoruesve bonuse për “mirë se vini” dhe ata mund ta kthejnë depozitën e vet të parë në bonus.

Pasi jeni regjistruar në Bet365 dhe keni bërë depozitën tuaj , Bet365 do t’ju dërgojë një e-mail me një kod. Ju keni mundësi ta përdorni këtë kod në kuadrin e 7 ditëve të ardhshme për aktivimin e bonusit tuaj. Para se ta përdorni bonusin, duhet të paktën një herë të vini bast me depozitën tuaj fillestare (make a rollover).

Për shembull, në se bonusi juaj fillestar është 100 dollarë, duhet të vini bast me këtë shumë të paktën një herë para se të mund ta përdorni bonusin. Po të doni ta tërhiqni shumën në dorë, ju duhet të vini bast (make a rollover) me depozitën dhe bonusin tuaj të paktën tri herë.

Në se shuma juaj fillestare është 100 dollarë dhe bonusi juaj gjithashtu është 100 dollarë, duhet të vini bast me shumën e depozitës dhe me shumën e bonusit të paktën tri herë. Kjo do të thotë se para se të keni mundësi të tërhiqni parat tuaja, ju duhet të vini bast me 600 dollarë (3 x 200 dollarë).

Përveç kësaj Bet365 ka një aplikacion mobil për Android, IOS dhe Windows Phone. Kështu përdoruesit do të kenë qasje ndaj llogarive të veta në Bet365, duke përdorur celularet dhe tabletat e tyre.

Çfarë mendojnë klientët e Bet365?

Bet365 ka rreth 14 miliona klientë në më se 200 shtete në tërë botën – që është një arritje e madhe. Po të shfletoni në internet komentet për Bet365, shumë rrallë do të gjeni mendime negative për shërbimet e ofruara nga Bet365. Duket se përdoruesit janë shumë të kënaqur me këtë që ofron Bet365.

Një nga gjërat, të cilat njerëzit i pëlqejnë më shumë në Bet365 është transmetimi live i ngjarjeve të ndyrshme sportive. Përdoruesit pëlqejnë shumë mundësinë për baste live (In-Play) dhe sistemin për portofolin e vetëm (single wallet system).

Përdoruesit në të vërtetë janë të kënaqur me larminë e madhe të mundësive për baste sportive në Bet365. Dhe më në fund (por jo sipas rëndësisë) është fakti se Bet365 jep mundësi për pagime me 28 valuta të ndryshme.

Po të doni të vini baste dhe të luani lojëra online, ju sapo zbulonin një shërbim shumë cilësor për baste online. Me Bet365 ju mund të ndiheni të sigurt kur bëni deponimet tuaja.