Най-добрите съвети за залагане — големи печалби с bet365 и bettingtips7.com

Например Вие сте голям почитател на спорта и искате да намерите правилното място за онлайн залагания, но не можете да изберете между многото възможности за избор на букмейкъри. Ами не се колебайте.

Със своите над 500 000 залози за седмица и класираната като номер едно интернет компания за 2010 г., 2011 г. и 2012 г. bet365 е водещ букмейкър в света. Нека видим защо bet 365 предлага най-добрите съвети за залагания.

Защо да избера bet365?

Основана през 2000 г., през годините bet365 е изградила своето име. На своята страница bet 365 предлага възможност за избор от над 17 различни езика. Освен това предлага многобройни функции и най-големия начален бонус в този бизнес. По същество Bet365 е номер едно в бизнеса за залагания.

Bet365 предлага на своя уебсайт над 30 различни спортни секции. Тези спортни секции включват: американски футбол, бейзбол, баскетбол, бокс, боулинг, тенис, европейски футбол, надбягвания с хрътки, ски, хокей на лед, НАСКАР, голф и т.н.

Тези спортни секции винаги включват редица спортни събития, които се провеждат по целия свят. С Bet365 можете да заложите на почти всяка налична лига и спорт. Това включва женски спортове и състезания за младежи.

Всяка игра има широк пазарен обхват, от който можете да избирате. При Bet365 можете да използвате по-големи залози, отколкото при повечето букмейкъри. Bet365 предлага широка гама от концесии. Освен това тук е допустим приличен размер на залозите — нещо, което повечето букмейкъри не са съгласни да приемат.

Удобен интерфейс за съвети за залагания

Множество доволни потребители се изказаха похвално за новата и подобрена интерактивна платформа на Bet365. Известно е, че нейната скорост на зареждане е доста впечатляваща, като времето за зареждане на всеки пазар е около 2 секунди.

Всички спортове, за които могат да се правят залагания, са изброени от лявата страна. От дясната страна лесно можете да видите коефициентите за всеки отделен спорт. С използването на нови технологии Bet365 е в състояние да обработва всяка секунда хиляди промени на данни. Освен това забавянето при извеждането на данните е по-малко от 2 секунди.

Bet365 е в състояние да предостави на своите клиенти постоянен поток от информация в реално време. Това върви ръка за ръка с едновременното приемане и постоянната обработка на големи количества данни от клиентите. Най-хубавото на Bet365 е функцията in-play, която той предлага на своите клиенти.

Над 90 % от пазарите, до които имате достъп в Bet365, са in-play. Допълнителни изследвания показаха, че Bet365 разполага с най-големия пакет от пазари и in-play коефициенти, които можете да намерите онлайн.

За да стигнете до секцията in-play в Bet365, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „live in-play“ вляво на горната лента за навигация.

Една от най-добрите функции тук е възможността да добавяте и отстранявате събитията в раздел „любими“(favorites). Можете да направите това, като кликнете върху звездата до всеки пазар и той ще се появи във Вашия списък с „любими“. Секцията in-play също така включва резултати, които могат да се разглеждат веднага в реално време.

Различните статистики от всички събития са на един клик разстояние, което прави изживяването от залаганията много по-приятно и по-малко стресиращо. Някои от събитията имат дори опция за гледане на живо. Услугата за стрийминг на живо предлага голямо разнообразие от спортни събития. Можете да гледате тези събития на живо в Bet365.

Трябва да отговаряте само на едно условие и то е да разполагате най-малко с 1 британска лира в сметката си в Bet365. Докато имате най-малко 1 британска лира, услугата остава достъпна за Вас.

Помощ за клиентите

Със своя сайт, наличен на 17 различни езика, и с повече от 1500 служители Bet365 е една от най-добрите системи за обслужване на клиенти в индустрията. Обратната връзка с клиентите непрестанно потвърждава това .

Вежливото и ефективно обслужване на клиентите, предлагано от Bet365, може да разреши всеки възникнал проблем. Екипът на Bet365 за обслужване на клиентите може да Ви даде отговор чрез своята чат функция. Служителите в екипа с удоволствие ще Ви помогнат при разясняване на резултатите, правилата за безплатни залози, опциите за плащане и т.н.

Промоции и бонуси

Една от причините Bet365 да е водещ букмейкър в световен мащаб е неговият пакет от промоции. Сайтът предлага различни промоции, най-вече насочени към спорта, който се радва на най-голямо внимание — футболът.

Тези промоции включват връщане на парите при нулево равенство (bore draw money back), 100% бонус за европейски футбол и т.н. Бонусът за нулево равенство е особено интересен. По принцип това означава, че ако заложите на футболен мач, който завърши с равенство, тогава Вие ще получите парите си обратно.

Това се дължи на факта, че един любител на футбола никога няма да се зарадва на мач, който завършва наравно. Накратко, ако заложите на един мач, който е „скучен“, можете да получите парите си обратно. Много добре, нали? Други промоции обхващат конни състезания и надбягвания с хрътки, както и всички американски спортове, включително MLB, NBA, NFL, NCAAF и NCAAB.

Но най-популярната промоция несъмнено е бонусът от 200 британски лири, който можете да получите. Това е най-големият бонус, който съществува в индустрията на залаганията. Не бихте могли да получите нещо по-добро от това.

За да можете да получите бонуса, Вие просто трябва да откриете сметка в Bet365 и да депозирате между 10 и 200 британски лири. Бонусът зависи от размера на депозита — колкото повече депозирате, толкова по-голям бонус получавате. За да можете да изтеглите депозита си заедно с бонуса, ще трябва да заложите депозита, плюс сумата на бонуса — т.е. три пъти повече. Няма значение дали залогът е печеливш или губещ, той все пак ще се зачита.

Bet365 предлага няколко начина да внасяте и изтегляте парите си. Сайтът приема почти всички дебитни и кредитни карти. Освен това Вашите транзакции, банкови преводи и проверката на депозити няма да бъдат облагани с никакви допълнителни такси.

И накрая, в сравнение с другите букмейкъри Bet365 изплаща сумите в много по-кратки срокове. Bet365 спонсорира различни безплатни състезания, еднакво благоприятно както за нови, така и за стари клиенти. Дори няма значение какво е салдото във Вашата сметка.

Освен това обратната връзка с клиентите потвърждава, че Bet365 разполага с една от най-големите селекции за футболни залагания. Залаганията на пазара на азиатския хендикап, предлагани от Bet365, се считат за ненадминати сред ентусиастите, тъй като редовно се дават безплатни залози.

Като цяло Bet365 е най-добрият, но по-важното е, че е един от най-сигурните букмейкъри в индустрията на залаганията. Печелившите залози се изплащат без никакво забавяне и Вие ще бъдете в състояние да изтеглите парите си без никакви затруднения.

Историята на сайта за онлайн залагания Bet365 — вземете също най-добрите бонус оферти на Bet365

Има твърде много сайтове за онлайн залагания? В днешно време е много трудно да се намери добър сайт за онлайн залагания. Ако започнете да разглеждате сайтовете за онлайн залагания, може да получите над 3 милиона резултата от търсенето. При толкова много възможности за избор може да бъде много трудно да вземете решение. Ами Bet365? С известните бонус оферти на Bet365 Вие задължително получавате добри резултати от залаганията си.

Bet365 е добре известен и надежден сайт за онлайн залагания. За разлика от много други сайтове за залагания Bet365 предлага широка гама от услуги за залагания. Време е да проверите и научите за най-добрите възможности на Bet365. Да се ​​надяваме, че това е единственият преглед на онлайн сайтове за залагания, който някога ще Ви се наложи да четете.

Историята на Bet365

Bet365 е семейно притежаван бизнес. Той е създаден през 2000 г. от Денис Коутс. Историята на Bet365 обаче не започва през 2000 г. В далечната 1974 г. бащата на Денис — Питър Коутс, става собственик на верига от пунктове за залагания.

След като се дипломира в колеж, Денис става мениджър на пунктовете за залагания. През 2000 г. тя решава да изведе хазартния бизнес на ново ниво. На практика Денис решава да предложи онлайн услуги за залагания.

Денис взима решението за преминаване към предлагането на онлайн услуги когато вижда каква популярност печели интернет. В този момент Денис осъзнава необходимостта от предлагането на онлайн услуги за залагания. Ето защо тя решава да разработи онлайн платформа за спортни залагания. От този момент Bet365 се превръща в една от най-уважаваните и влиятелни компании за онлайн залагания.

Разрастването на Bet365

След успешното стартиране на услугата за залагания през 2001 г. Bet365 започва да се разраства с бързи темпове. Въпреки огромната конкуренция в индустрията на залаганията Bet365 продължава да привлича клиенти при непрекъснато нарастващи коефициенти за спортни залагания.

Този успех се дължи на факта, че Bet365 предлага широка гама от услуги за залагания. За разлика от конкуренцията Bet365 дава възможност на потребителите си да залагат за много по-малко познати спортни лиги и събития. Друго голямо предимство е, че Bet365 предлага истински пунктове за залагания на живо.

Ето защо те са една крачка пред конкуренцията. Хората считат Bet365 за надеждна компания. Другите онлайн услуги за залагания се управляват от неизвестни собственици и не разполагат с реални пунктове за залагания на живо. След няколко години на успешно развитие в индустрията на онлайн залаганията собствениците на Bet365 решават да отидат още по-далеч.

През 2004 г. Bet365 пуска уеб услуга, достъпна на няколко различни езика. Освен това Bet365 дава възможност на потребителите да депозират парите си в няколко различни валути. Това позволи на собствениците на Bet365 да привлекат повече клиенти от цял ​​свят.

Освен това се предлагат все повече и повече възможности за залагания. Bet365 дори започна да предлага и други хазартни игри като казино игри, онлайн покер и бинго. През 2005 г. собствениците на Bet365 най-накрая решават да продадат пунктовете за залагания. По-голямата част от приходите от тях се реинвестират в хазартния бизнес.

Собствениците на Bet365 инвестират своите постъпления в подобряване на сайта си и в най-новите иновации за уеб услуги. Bet365 също така стартира огромни маркетингови кампании. Те се рекламират най-вече по телевизията по време на футболни мачове. Тази маркетингова стратегия се оказа много успешна.

Бонус услугите на Bet365

Онлайн спортни залагания

Една от основните услуги, които предлага Bet365, е правенето на спортни залози на живо. Това позволява на потребителите да залагат на най-различни видове спорт. Освен най-популярните спортове като американски и европейски футбол, баскетбол, бейзбол и тенис, Bet365 предлага залагания и за други, по-малко известни спортни игри и лиги.

Bet365 предоставя на потребителите си възможност да правят залози в дисциплини като конни надбягвания, крикет, боулинг, колоездене, бокс, моторни спортове и т.н. В допълнение Bet365 предлага на живо над 50 000 спортни събития годишно.

Онлайн казино

Освен услугите за спортни залагания Bet365 предлага на своите клиенти и широка гама от онлайн игри. Тези игри принципно са различни казино игри. Потребителите могат да играят игри с карти, слот игри, настолни игри, джакпот и още много други. Потребителите могат да се забавляват, като играят блекджек, рулетка, бакара, игри на зарове и т.н.

Онлайн покер

Покер залата на Bet365 е една от най-големите онлайн покер зали в света. Потребителите имат възможността да играят покер на живо с покер играчи от целия свят. Потребителите могат дори да играят в покер турнири на живо.

Други услуги

Bet365 предлага на своите клиенти и различни бонус опции. Bet365 предлага бонус от 5 евро на всеки нов играч на покер, без да е необходим депозит или промоционален код. Освен това Bet365 предоставя на потребителите бонуси за добре дошли, където те могат да превърнат първия си депозит в бонус.

След като сте се регистрирали в Bet365 и сте направили своя депозит, Bet365 ще Ви изпрати имейл с код. Вие имате възможност да използвате този код в рамките на следващите 7 дни, за да активирате своя бонус. Преди да използвате своя бонус, трябва поне веднъж да заложите първоначалния си депозит (make a rollover).

Например, ако Вашият първоначален бонус е 100 долара, трябва да заложите тази сума поне веднъж преди да можете да използвате бонуса си. Ако искате да изтеглите сумата в брой, Вие трябва да заложите (make a rollover) Вашия депозит и бонус най-малко три пъти.

Ако началният Ви депозит е 100 долара и Вашият бонус също е 100 долара, трябва да заложите сумата на депозита и бонуса най-малко три пъти. Това означава, че преди да имате възможност да изтеглите парите си, трябва да заложите 600 долара (3 х 200 долара).

Bet365 също така пусна мобилно приложение за Android, IOS и Windows Phone. По този начин потребителите могат да имат достъп до своите акаунти в Bet365, като използват мобилните си телефони и таблети.

Какво мислят клиентите на Bet365?

Bet365 има около 14 милиона клиенти в повече от 200 държави по целия свят, което е истинско постижение. Ако сърфирате из прегледите за Bet365, рядко бихте намерили някакви отрицателни мнения за предлаганите от Bet365 услуги. Като цяло изглежда потребителите са много доволни от това, което може да предложи Bet365.

Едно от нещата, които клиентите намират за най-удовлетворяващи при Bet365, е предаването на живо на различни спортни събития. Друга удовлетворяваща особеност на Bet365 е възможността за залагания на живо (In-Play) и системата за единен портфейл (single wallet system).

Потребителите наистина са щастливи от голямото разнообразие на възможностите за залагания за спортни събития на Bet365. Накрая, но не и по значение, е фактът, че Bet365 дава възможност за плащания с 28 различни валути.

Ако искате да залагате или да играете онлайн игри, току-що открихте много надеждна услуга за онлайн залагания. С Bet365 можете да се чувстват сигурни, когато правите Вашите депозити.

Защо да залагате в bet365

Bet365 е най-добрият букмейкър в света. Той предлага най-високите коефициенти за спортни залози, които бихте могли да откриете в интернет. Нещо повече, бет365 ви дава възможността да залагате на толкова много и различни видове спорт, каквито дори не сте си представяли.

Освен спортните залози в bet365 можете да залгате още на финансови инструменти, да играете покер, бинго и много други игри с реални печалби. Казиното на bet365 също е много добре разработено. Там ще откриете стотици различни игри и да спечелите огромни печалби. Силно ви препоръчваме да опитате късмета си. Може да се окаже, че това е вашият ден.

Bet365 предлага също така свой собствен уебсайт с анализи, които биха могли да ви помогнат да печелите повече, избирайки най-добрите съибития, на които да залагате. Този уебсайт ще го откриете на адрес bet365.net. Ако все още се колебаете, хвърлете един поглед на промоциите на bet365 и всичките ви съмнения ще изчезнат безвъзвратно.

Полезни връзки:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bet365

http://www.youtube.com/user/bet365

http://www.gamblingcommission.gov.uk/

https://www.bet365careers.com/

https://twitter.com/bet365‎

http://www.linkedin.com/company/bet365

https://plus.google.com/+bet365/

Оферти от bet365 за Световното първенство в Бразилия

Световното Първенство в Бразилия започва и ние от bet365 ви предлагаме няколко чудесни оферти за Вас.
Дузпи – Пари Обратно
Заложете за Краен Победител на Световното Първенство тази година и ако отборът Ви бъде елиминиран след дузпи, ще Ви върнем парите за губещия залог. Тази оферта важи за залози за победа и подсигурен залог.

Който и да е Вашият фаворит за турнира в Бразилия, може спокойно да заложите, знаейки че няма да страдате при изпълнението на дузпите.

0:0 – Отменен Залог
Офертата за Пари Обратно при Нулево Равенство ще включва и залозите Първи, Последен и По Всяко Време Голмайстор в допълнение на залозите за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст за всеки мач от Световното Първенство тази година.

Заложете преди мач и ако мачът свърши 0:0, връщаме губещите залози!

С чудесните оферти и разнообразните пазари преди мач и На Живо през целия турнир, bet365 е най-доброто място за наслада от Световното Първенство.

Приятно гледане!
Екип на bet365

Гледайте и залагайте на Уимбълдън в bet365

Уимбълдън започва в Понеделник, 23 Юни и може да гледате и залагате на мачовете в bet365.За всеки мач пряко ще има над 30 възможности за залог На Живо, включително Залог за Точка и Победител в Следващ Гейм, Победител в Следващ Сет и Победител в Мача.Ще има Пряко Предаване на над 240 мача от турнира, като може да гледате на Вашия компютър, мобилен с iOS и Android, или таблет. Логнете се в сметката си, натиснете На Живо в горната част на началната страница и изберете срещата, която желаете.

С чудесното Пряко Предаване и разнобразните пазари преди мач и На Живо, bet365 е най-доброто място за Вашите залози за Уимбълдън.

Приятно гледане!
Екип на bet365