Këshillat më të mira për vënien e basteve – fitime të mëdha me Bet365 dhe bettingtips7.com

Për shembull, ju jeni adhurues i madh i sportit dhe doni të gjeni vendin e saktë për baste online, por nuk mund ta bëni zgjedhjen – ka aq shumë bookmakera. Tani mos hezitoni.

Me 500 mijë baste për javë Bet 365 është shpallur për kompaninë e internetit numër një për vitin 2010, 2011, 1012 dhe është bookmakeri më prijës në botë. Le të shikojmë pse Bet365 ofron këshillat më të mira për baste.

Pse ta zgjedh bet365?

E themeluar në vitin 2000, gjatë vjetëve kompania Bet365 ka punuar për imazhin e vet më të mirë. Në faqen e saj të internetit ajo ofron mundësi për zgjedhjen e 17 gjuhëve të ndryshme. Përveç kësaj ofron shumë mundësi dhe bonusin më të madh fillestar në këtë biznes. Në fakt Bet 365 është numër një në biznesin me bastet.

Bet365 ofron në ueb-sajtin e vet më se 30 seksione të ndryshme sportive. Këto seksione përfshijnë: futboll amerikan, bejsboll, basketboll, boks, bouling, tenis, futboll evropian, gara me zagarë, ski, hokej mbi akull, NASCAR, golf etj.

Këto seksione sportive gjithmonë përfshijnë një radhë ngjarjesh sportive, të cilat zhvillohen në mbarë botën. Me Bet365 gjithmonë mund të vini baste për çdo ligë apo sport në dispozicion. Përfshi edhe sportet për gra dhe garat për të rinj.

Çdo një lojë ka një shtrirje të gjerë tregtare, prej së cilës mund të zgjidhni. Me Bet365 mund të përdorni baste më të mëdha , sesa me bookmakerat e tjerë. Bet365 ofron një gamë të gjerë koncesionesh. Përveç kësaj këtu lejohet një madhësi e mirë të basteve – diçka, të cilën shumica e bookmakerave nuk e pranojnë.

Interface i shkëlqyer me këshilla për bastet

Shumë përdorues të kënaqur shprehën mendimin e tyre për platformën e re e të përsosur interaktive të Bet365. Dihet se shpejtësia e saj e ngarkimit është mbresëlënëse – koha për ngarkim në çdo një treg është rreth 2 sekonda.

Të gjitha sportet, për të cilat mund të vihen baste, janë shënuar në anën e majtë. Në anën e djathtë mund lehtësisht t’i shikoni koeficientet për secilin sport. Duke përdorur teknologjitë e reja, Bet356 mund të përpunojë çdo një sekondë mijëra ndryshime të të dhënave. Përveç kësaj vonesa në shfaqjen e të dhënave është më pak se dy sekonda.

Bet365 mund t’u ofrojë klientëve të vet një fluks të vazhdueshëm të informacionit në kohën reale. Kjo shkon dorë për dorë me pranimin dhe njëkohësisht përpunimin e përhershëm të sasive të mëdha të të dhënave të klientëve. Më e mira e Bet365 është funksioni “in-play”, të cilin ua ofron klientëve të vet.

Më se 90% të tregjeve, në të cilat keni akses në Bet 365 janë in-play. Analizat suplementare treguan se Bet365 disponon pakon më të madhe të tregjeve dhe koeficienteve in-play, të cilat mund t’i gjeni online.

Po të doni të hyni në seksionin in-play të Bet365, gjithçka që duhet ta bëni është të klikoni mbi “live-in-play” në pjesën e majtë të shiritit të navigacionit.

Një nga funksionet më të mira këtu është mundësia për shtimin dhe përjashtimin e ngjarjeve në seksionin “Të preferuarat”(favorites). Mund ta bëni këtë duke klikuar mbi yllin pranë çdo një tregu dhe ai do të shfaqet në listën tuaj “të preferuarat”. Seksioni in-play gjithashtu përfshin rezultate, të cilat mund të shihen menjëherë, në kohën reale.

Statistikat e ndryshme nga të gjitha ngjarjet ndodhen në distancë vetëm një klik – diçka që i bën bastet më të këndshme dhe më pak stresuese. Disa prej ngjarjeve e kanë mundësinë për transmetim online. Shërbimi për streaming online ofron një larmi të madhe të ngjarjeve sportive. Mund t’i ndiqni këto ngjarje live në Bet365.

Kushti i vetëm për ju është që të keni të paktën me 1 paund britanik në llogarinë tuaj në Bet365. Po të keni 1 paund britanik, ju do të keni akses në shërbim.

Ndihma për klientët

Me sajtin e vet në 17 gjuhë dhe me më se 1500 nëpunës Bet365 është një nga sistemet më të mira për shërbimin e klientëve në këtë fushë. Kontakti me klientët dhe opinioni i tyre vazhdimisht e tregojnë këtë.

Shërbimi i sjellshëm dhe efektiv i klientëve, i ofruar nga Bet365 mund ta zgjidhë secilin problem. Ekipi i Bet365 për shërbimin e klientëve mund t’ju japë përgjigje me anë të funksionit çat. Nëpunësit e ekipit me kënaqësi do t’ju ndihmojnë për sqarimin e rezultateve, rregullave për baste falas, mundësive të pagimit e kështu me radhë.

Promocionet dhe bonusat

Një nga shkaqet, për të cilat Bet365 është bookmakeri prijës në botë është pakoja e tij e promocioneve. Sajti ofron promocione të ndryshme, drejtuara më shumë ndaj sportit që shikohet me vëmendje më të madhe – futbollit.

Këto promocione përfshijnë kthimin e parave kur rezultati është 0:0 (bore draw money back), 100% bonus për futbollin evropian etj. Bonusi për barazi 0:0 është shumë interesant. Zakonisht kjo do të thotë se po të vini bast për një ndeshje futbolli, e cila është “e mërzitshme” mund t’i ktheni prapa parat tuaja.

Është kështu sepse një tifoz i futbollit kurrë nuk është i kënaqur me një ndeshje që përfundon me barazi. Domethënë, po të vini bast për një ndeshje “të mërzitshme”, atëherë do t’i merrni prapa parat tuaja. Kjo është shumë e mirë, apo jo? Promocione të tjera ka për garat me kuaj, garat me zagare, të gjitha sportet amerikane, përfshi MLB, NBA, NFL, NCAAF dhe NCAAB.

Por promocioni më i njohur me siguri është ai për 200 paundë britanikë. Ky është bonusi më i madh, të cilin mund ta merrni. Është bonusi më i madh në industrinë e basteve. Nuk mund të merrni diçka më të mirë.

Për ta marrë këtë bonus, ju vetëm duhet të krijoni një llogari në Bet365 dhe të depozitoni mes 10 dhe 200 paundë britanikë. Bonusi është në varësi prej depozitës – sa më shumë para depozitoni, aq më i madh do të jetë bonusi. Për të tërhequr depozitën bashkë me bonusin, ju duhet të vini bast me depozitës, plus shumën e bonusit – dmth. tri herë më shumë. Nuk është me rëndësi a basti është fitimprurës apo jo, ai do të pranohet.

Bet365 ofron disa mënyra për depozitimin e tërheqjen e parave. Sajti pranon pothuaj të gjitha llojet e kartelave debiti dhe kredie. Përveç kësaj mbi transaksionet tuaja, transferimet bankare dhe kontrollimin e deponimeve nuk vihen taksa suplementare.

Dhe në fund – në krahasim me bookmakerat e tjerë Bet365 paguan shumat në afate shumë të shkurtra. Bet365 sponsorizon gara të ndryshme falas në kushte të mira, siç për klientët e rinj, kështu edhe për klientët e vjetër. Bile nuk është me rëndësi çfarë është saldoja e llogarisë suaj.

Përveç kësaj kontakti me klientët pohon se Bet365 disponon me një nga seleksionimet më të mëdha për baste futbolli. Sipas entuziastëve bastet në tregun e handikapit aziatik, të cilat ofrohen nga Bet365, janë të pakalueshme, sepse rregullisht jepen baste falas.

Në përgjithësi Bet365 është bookmakeri më i madh, por më e rëndësishmja është se ai është më i sigurti në këtë fushë. Bastet paguhen pa vonesë dhe ju do të mund të tërhiqni parat tuaja pa shqetësime.

Historia e sajtit për baste online – merrni gjithashtu ofertat më të mira të bet365

Ka shumë sajte për baste online? Sot është e vështirë që të gjeni një sajt të mirë për baste online. Po të filloni të shfletoni sajtet për baste online, do të shikoni se rezultatet e kërkimit janë më shumë se 3 miliona. Po të keni aq shumë mundësi, se si të zgjidhni? Çfarë të themi për Bet 365? Me bonus ofertat e famshme të Bet365 ju detyrimisht do të merrni rezultate të mira për bastet tuaja.

Bet365 është një sajt i njohur për baste online, të cilit mund t’i besohet. Ndryshe nga shumë sajte të tjera për baste, Bet365 ofron një gamë të gjerë shërbimesh të lidhura me bastet. Është koha për të kuptuar më shumë për mundësitë më të mira të Bet 365. Le të shpresojmë se kjo është lista e vetme me sajte online për baste, të cilën do ta nevojiteni ndonjëherë ta lexoni.

Historia e Bet365

Bet365 është një biznes familjar. Është themeluar gjatë vitit 2000 nga Denise Coates. Mirpo historia e Bet365 nuk fillon në vitin 2000. Në vitin e largët 1974 i ati i Denise – Peter Coates u bë pronari i një zinxhiri të pikave për baste.

Pasi u diplomua në kolegj, Denise u bë menaxhere e këtyre pikave. Në vitin 2000 ajo vendosi të ndryshojë nivelin e biznesit. Në praktikë Denise vendosi të ofrojë shërbime online për baste.

Ajo mori këtë vendim për ofrimin e shërbimeve online kur mori vesh, se interneti fiton një popullaritet gjithnjë e më të madh. Atëherë Denise kuptoi se ka nevojë për ofrimin e shërbimeve online për baste. Për këtë arsye ajo vendosi të përpunojë një platformë online për baste sportive. Që atëherë Bet365 u bë një nga kompanitë më respektuara dhe me ndikim më të madh për baste online.

Zgjerimi i Bet365

Pas nisja e suksesshme e shërbimit për baste gjatë vitit 2001 Bet365 u zgjerua me ritme të shpejta. Pavarësisht nga konkurrenca e stërmadhe në industrinë e basteve Bet365 vazhdon të tërheqë klientë në kushtet e rritjes së përhershme të koeficienteve të basteve sportive.

Ky sukses është rezultat i faktit se Bet365 ofron një gamë të gjerë të shërbimeve online. Ndryshe nga konkurrentët e vet, Bet365 u ofron klientëve që të vënë baste për ngjarje sportive që janë më pak të njohura. Një avantazh tjetër i madh është se Bet365 ofron pika të vërteta për baste live.

Ja pse kompania është një hap përpara konkurrentëve. Njerëzit mendojnë se Bet365 është një kompani e besueshme. Shërbimet e tjera online për baste menaxhohen nga pronarë të panjohur dhe nuk disponojnë pika reale për baste live. Pas disa vjetësh të zhvillimit të suksesshëm në industrinë e basteve online pronarët e Bet365 shkonin edhe më tej.

Në vitin 2004 Bet365 nisi një shërbim ueb në disa gjuhë të ndryshme. Përveç kësaj Bet365 u dha mundësi klientëve të depozitojnë paratë e tyre në disa valuta. Kështu pronarët e Bet365 tërhoqën më shumë klientë nga tërë bota.

Përveç kësaj ofrohen gjithnjë e më shumë mundësi për baste. Bet365 filloi të ofrojë lojëra të tjera të fatit dhe lojëra casino, poker online dhe bingo. Më në fund, në vitin 2005 pronarët e Bet365 vendosën të shesin pikat e basteve dhe pjesën më të madhe të të ardhurave e investuan në biznesin e lojërave të fatit.

Pronarët e Bet365 investonin fitimet në përmirësimin e sajtit të vet dhe në inovacionet më të reja për ueb shërbime. Bet365 organizuan fushata të stërmëdha të marketingut. Ata reklamohen kryesisht në kanalet televizive gjatë kohës së ndeshjeve të futbollit. Kjo strategji e marketingut u bë shumë e suksesshme.

Shërbimet bonus të Bet365

Bastet online sportive

Një nga shërbimet kryesore të ofruara nga Bet365 është kryerja e basteve online live. Kështu përdoruesit mund të vënë baste për lojëra të ndryshme sportive. Përveç për sportet më të njohura si futbolli amerikan dhe evropian, basketboll, bejsboll dhe tenis, Bet365 ofron baste për lojëra dhe liga më pak të njohura.

Bet365 u jep mundësi përdoruesve që të bëjnë baste në disiplina si gara me kuaj, kriket, bouling, çiklizëm, boks, sporte motorike etj. Përveç kësaj Bet 365 ofron live më se 50 mijë ngjarje sportive për vit.

Cazino online

Përveç shërbimeve për baste sportive bet365 u ofron klientëve të vet një gamë të gjerë të lojërave online. Këto janë lojërat e ndryshme kazino. Përdoruesit mund të luajnë me letra, makina slot, lojëra mbi tavolinë, xhakpot e akoma shumë të tjera.

Përdoruesit mund të zbaviten duke luajtur blackjack, roulette, baccarat, lojëra me zare.

Poker online

Salla për poker e Bet365 është një nga sallat më të mëdha për pker në botë. Konsumatorët kanë mundësi të luajnë poker live me lojtarë nga tërë bota. Përdoruesit bile mund të luajnë poker në turne live.

Shërbimet e tjera

Bet 365 u ofron klientëve të vet mundësi të ndryshme për bonusa. Bet365 do t’i ofrojë bonus 5 euro secilit lojtar të ri të pokerit, pa nevojë për depozita apo kode promocionale. Përveç kësaj Bet365 u ofron përdoruesve bonuse për “mirë se vini” dhe ata mund ta kthejnë depozitën e vet të parë në bonus.

Pasi jeni regjistruar në Bet365 dhe keni bërë depozitën tuaj , Bet365 do t’ju dërgojë një e-mail me një kod. Ju keni mundësi ta përdorni këtë kod në kuadrin e 7 ditëve të ardhshme për aktivimin e bonusit tuaj. Para se ta përdorni bonusin, duhet të paktën një herë të vini bast me depozitën tuaj fillestare (make a rollover).

Për shembull, në se bonusi juaj fillestar është 100 dollarë, duhet të vini bast me këtë shumë të paktën një herë para se të mund ta përdorni bonusin. Po të doni ta tërhiqni shumën në dorë, ju duhet të vini bast (make a rollover) me depozitën dhe bonusin tuaj të paktën tri herë.

Në se shuma juaj fillestare është 100 dollarë dhe bonusi juaj gjithashtu është 100 dollarë, duhet të vini bast me shumën e depozitës dhe me shumën e bonusit të paktën tri herë. Kjo do të thotë se para se të keni mundësi të tërhiqni parat tuaja, ju duhet të vini bast me 600 dollarë (3 x 200 dollarë).

Përveç kësaj Bet365 ka një aplikacion mobil për Android, IOS dhe Windows Phone. Kështu përdoruesit do të kenë qasje ndaj llogarive të veta në Bet365, duke përdorur celularet dhe tabletat e tyre.

Çfarë mendojnë klientët e Bet365?

Bet365 ka rreth 14 miliona klientë në më se 200 shtete në tërë botën – që është një arritje e madhe. Po të shfletoni në internet komentet për Bet365, shumë rrallë do të gjeni mendime negative për shërbimet e ofruara nga Bet365. Duket se përdoruesit janë shumë të kënaqur me këtë që ofron Bet365.

Një nga gjërat, të cilat njerëzit i pëlqejnë më shumë në Bet365 është transmetimi live i ngjarjeve të ndyrshme sportive. Përdoruesit pëlqejnë shumë mundësinë për baste live (In-Play) dhe sistemin për portofolin e vetëm (single wallet system).

Përdoruesit në të vërtetë janë të kënaqur me larminë e madhe të mundësive për baste sportive në Bet365. Dhe më në fund (por jo sipas rëndësisë) është fakti se Bet365 jep mundësi për pagime me 28 valuta të ndryshme.

Po të doni të vini baste dhe të luani lojëra online, ju sapo zbulonin një shërbim shumë cilësor për baste online. Me Bet365 ju mund të ndiheni të sigurt kur bëni deponimet tuaja.