Най-добрите съвети за залагане — големи печалби с bet365 и bettingtips7.com

Например Вие сте голям почитател на спорта и искате да намерите правилното място за онлайн залагания, но не можете да изберете между многото възможности за избор на букмейкъри. Ами не се колебайте.

Със своите над 500 000 залози за седмица и класираната като номер едно интернет компания за 2010 г., 2011 г. и 2012 г. bet365 е водещ букмейкър в света. Нека видим защо bet 365 предлага най-добрите съвети за залагания.

Защо да избера bet365?

Основана през 2000 г., през годините bet365 е изградила своето име. На своята страница bet 365 предлага възможност за избор от над 17 различни езика. Освен това предлага многобройни функции и най-големия начален бонус в този бизнес. По същество Bet365 е номер едно в бизнеса за залагания.

Bet365 предлага на своя уебсайт над 30 различни спортни секции. Тези спортни секции включват: американски футбол, бейзбол, баскетбол, бокс, боулинг, тенис, европейски футбол, надбягвания с хрътки, ски, хокей на лед, НАСКАР, голф и т.н.

Тези спортни секции винаги включват редица спортни събития, които се провеждат по целия свят. С Bet365 можете да заложите на почти всяка налична лига и спорт. Това включва женски спортове и състезания за младежи.

Всяка игра има широк пазарен обхват, от който можете да избирате. При Bet365 можете да използвате по-големи залози, отколкото при повечето букмейкъри. Bet365 предлага широка гама от концесии. Освен това тук е допустим приличен размер на залозите — нещо, което повечето букмейкъри не са съгласни да приемат.

Удобен интерфейс за съвети за залагания

Множество доволни потребители се изказаха похвално за новата и подобрена интерактивна платформа на Bet365. Известно е, че нейната скорост на зареждане е доста впечатляваща, като времето за зареждане на всеки пазар е около 2 секунди.

Всички спортове, за които могат да се правят залагания, са изброени от лявата страна. От дясната страна лесно можете да видите коефициентите за всеки отделен спорт. С използването на нови технологии Bet365 е в състояние да обработва всяка секунда хиляди промени на данни. Освен това забавянето при извеждането на данните е по-малко от 2 секунди.

Bet365 е в състояние да предостави на своите клиенти постоянен поток от информация в реално време. Това върви ръка за ръка с едновременното приемане и постоянната обработка на големи количества данни от клиентите. Най-хубавото на Bet365 е функцията in-play, която той предлага на своите клиенти.

Над 90 % от пазарите, до които имате достъп в Bet365, са in-play. Допълнителни изследвания показаха, че Bet365 разполага с най-големия пакет от пазари и in-play коефициенти, които можете да намерите онлайн.

За да стигнете до секцията in-play в Bet365, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „live in-play“ вляво на горната лента за навигация.

Една от най-добрите функции тук е възможността да добавяте и отстранявате събитията в раздел „любими“(favorites). Можете да направите това, като кликнете върху звездата до всеки пазар и той ще се появи във Вашия списък с „любими“. Секцията in-play също така включва резултати, които могат да се разглеждат веднага в реално време.

Различните статистики от всички събития са на един клик разстояние, което прави изживяването от залаганията много по-приятно и по-малко стресиращо. Някои от събитията имат дори опция за гледане на живо. Услугата за стрийминг на живо предлага голямо разнообразие от спортни събития. Можете да гледате тези събития на живо в Bet365.

Трябва да отговаряте само на едно условие и то е да разполагате най-малко с 1 британска лира в сметката си в Bet365. Докато имате най-малко 1 британска лира, услугата остава достъпна за Вас.

Помощ за клиентите

Със своя сайт, наличен на 17 различни езика, и с повече от 1500 служители Bet365 е една от най-добрите системи за обслужване на клиенти в индустрията. Обратната връзка с клиентите непрестанно потвърждава това .

Вежливото и ефективно обслужване на клиентите, предлагано от Bet365, може да разреши всеки възникнал проблем. Екипът на Bet365 за обслужване на клиентите може да Ви даде отговор чрез своята чат функция. Служителите в екипа с удоволствие ще Ви помогнат при разясняване на резултатите, правилата за безплатни залози, опциите за плащане и т.н.

Промоции и бонуси

Една от причините Bet365 да е водещ букмейкър в световен мащаб е неговият пакет от промоции. Сайтът предлага различни промоции, най-вече насочени към спорта, който се радва на най-голямо внимание — футболът.

Тези промоции включват връщане на парите при нулево равенство (bore draw money back), 100% бонус за европейски футбол и т.н. Бонусът за нулево равенство е особено интересен. По принцип това означава, че ако заложите на футболен мач, който завърши с равенство, тогава Вие ще получите парите си обратно.

Това се дължи на факта, че един любител на футбола никога няма да се зарадва на мач, който завършва наравно. Накратко, ако заложите на един мач, който е „скучен“, можете да получите парите си обратно. Много добре, нали? Други промоции обхващат конни състезания и надбягвания с хрътки, както и всички американски спортове, включително MLB, NBA, NFL, NCAAF и NCAAB.

Но най-популярната промоция несъмнено е бонусът от 200 британски лири, който можете да получите. Това е най-големият бонус, който съществува в индустрията на залаганията. Не бихте могли да получите нещо по-добро от това.

За да можете да получите бонуса, Вие просто трябва да откриете сметка в Bet365 и да депозирате между 10 и 200 британски лири. Бонусът зависи от размера на депозита — колкото повече депозирате, толкова по-голям бонус получавате. За да можете да изтеглите депозита си заедно с бонуса, ще трябва да заложите депозита, плюс сумата на бонуса — т.е. три пъти повече. Няма значение дали залогът е печеливш или губещ, той все пак ще се зачита.

Bet365 предлага няколко начина да внасяте и изтегляте парите си. Сайтът приема почти всички дебитни и кредитни карти. Освен това Вашите транзакции, банкови преводи и проверката на депозити няма да бъдат облагани с никакви допълнителни такси.

И накрая, в сравнение с другите букмейкъри Bet365 изплаща сумите в много по-кратки срокове. Bet365 спонсорира различни безплатни състезания, еднакво благоприятно както за нови, така и за стари клиенти. Дори няма значение какво е салдото във Вашата сметка.

Освен това обратната връзка с клиентите потвърждава, че Bet365 разполага с една от най-големите селекции за футболни залагания. Залаганията на пазара на азиатския хендикап, предлагани от Bet365, се считат за ненадминати сред ентусиастите, тъй като редовно се дават безплатни залози.

Като цяло Bet365 е най-добрият, но по-важното е, че е един от най-сигурните букмейкъри в индустрията на залаганията. Печелившите залози се изплащат без никакво забавяне и Вие ще бъдете в състояние да изтеглите парите си без никакви затруднения.